FightSickness.net finn dina nycklar till ett friskare liv!

Vart kommer vi ifrån? Egypt, Sumer, Moses, Allat, Akhenaten Jesus mm

March 20, 2019

Alla resor har en början, om de har något slut återstår att se? Vart vi kommer ifrån är den fråga som alla människor ställer sig oavsett religion och kultur. Svaret har ju sett lite olika ut , men är ändå påfallande lika hos ursprungsbefolkningar. Sanningen är att den bilden vi fått förmedlad av skolan ingalunda verkar överensstämma med verkligheten. Är du beredd att rämna din världsbild? Har du kanske redan vaknat ur din fluffiga rosa dröm för länge sedan? Du bör nog vara beredd att göra det, för den här boken vänder sig till dem som tål obehagliga sanningar och är beredda att ifrågasätta allt de lärt sig och trott var sant. Som Tage sa, all ny kunskap startar med tvivel . ” Doubt is the mother of all knowledge”. Kunskapen är begränsad, men fantasin gränslös och kan ta dig hur långt som helst , tyckte Einstein. I denna bok kommer den knappt att räcka till och det börjar redan från vart vi kommer ifrånoch  har nog mycket att göra med vart vi är på väg?

Kan vi veta vart vi är på väg om vi inte vet vart vi varit? 

På något sätt verkar det som vår resas början och mål hänger ihop. Bibeln menar ju att Gud skapade Adam och sedan Eva. Redan där skär det sig eftersom Lillith var Adams första fru och skapad som hans jämlike enligt vissa källor.

Men nu är ju faktiskt inte Bibeln våra äldsta källor. Den verkar snarare bygga på de som är äldre och sedan har man förvanskat den och helt enkelt tagit bort en hel massa texter som hör till den.

Några av de äldsta källorna till skriftlig kunskap  är de 3-6000 år gamla stentavlorna från Sumererna och den  5000 år gamla Indiska Vedan.  De har text och bild på flygande farkoster från skyn precis som på grottväggar runt hela världen.  I texterna beskriver man smått som stort i livet på jorden och himlen och bland stjärnorna. Man berättar om alla gudar och här finns det en märklig liten detalj som  våra histeriböcker verkar ha valt att dölja? Förutom den att de verkar missat att vi haft ”besök” från rymden och att ”besökarna” kan ha varit inblandade i vår skapelse,  har avgudabilderna  blå ögon och de flesta verkar blonda eller rödblonda med ljus hy och en del har skägg? 

VILL DU BESTÄLLA HELA BOKEN ? MAILA TILL NIKKI.JANZON@GMAIL.COM 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App