FightSickness.net finn dina nycklar till ett friskare liv!

Nyttiga Nässlor och K vitamin

March 21, 2019

Livsfarlighetsverket hade inte listat nässla som är det livsmedel som innehåller mest K av alla.. .  verkar inte fatta nåt?  (Kanske böttre då o tiga o låtsas vara idiot än att tala o undanröja alla tvivel ska jag hälsa nösta gång?  fast vi vet ju redan vilka som öger dem.. Coca Cola o Co.. nör vinska dricka en liter mjölk per dag o vräka inoss mackor med symaskinsolja av plast på o skölja ner med asprtam inkaffet, saften o yoghurten o fan o hans moster.. VILKA tjönar på det??

#Update falska #VitaminK sprutan kopplad till #Leukaemii, enl Parker i BMJ 305:341-346. " det är INTE möjligt att bortse bevisen mot leukemii efter sprutan där risken uppges 1/500 barn. djur-studier har visat på anemi + njur o leversvikt + död. intressant är kopplingen av gulsot hos nyfödda.. EFTER sprutan. Har mamman / babyn ej hepatit B e d katastrof :(
Biverkningar:haemolysis ( röda blodceller bryts ner + anemi (hyperbilirubinemia = för mkt billrubin i blodet pga leversvikt (rött urin+ gulsot)
face flushing, gastrointestinal upset, rash, redness, hjärnskador o leversvikt - även hypoxi /syrebrist
Erin skriver att sprutan ger 20 000 ggr behovet o frågan är om det spärrar för det "naturliga K" som så många andra syntetiska vitaminer? Är denna ens biotillgänglig? den är syntetisk. Problemet är att falska spärrar cellernas receptorer för det naturliga så detta ejkommer in o orsakar brister som inte syns på blodprover o där ger FALSKT POSITIVT. vi är INTE VAD VI ÄTER UTAN VAD VAD VI KAN OMSÄTTA i våra celler.

VI SKA ÄTA nässla o grönkål som innehåller massor.. o dessutom är det så att dessa har satts ihop med A, C E o även järn o att allt e noga uträknat av moder jord att verka synergistiskt. det är därför kosten alltid är att fördelar framför piller o mkt svårare att överdosera. Nässlor är även oerhört rika - men var försiktig om du äter blod-förtunnande!

K krävs för kalkomsättningen med D vitamin o magnesium o C. utan dessa simmar kalket i blodet men hamnar inte i cellerna som krävs för hjärats funktion o binda kalket i skelettet med kisel som utgör det mesta av vårt skelett o tönder. Rätt tillskott hos äldre minskade benbrott med 80%. Över hälften av alla med dysfynkion i tarm, inkl barn har brist, vilket lägger grunden för hjärt o kärlsjukdomar cancer o död. Med kalk i ådrorna börjar skeletett släppa sitt... men det kommer ändå inte in pga avsaknad av K o den onda cirklen sluts. (Se mer i boken o lussna på soundclud.)

Fyto nutriernterna verkar oxå som anti- oxidanter o skyddar cellerna mot inflammation o avgiftar dem.

den skickar signaler till cellerna att fixa glutation/ avgiftning.

även rik på avgiftande svavel som bekämpar cancer särskilt tarm.

Grönkål RDI = : 45% K, 150% C 56% A, B6 = 19,3% , Folat = 15% => toppen eftersom FOl-SYRA = falsk som spärrar receptorerna. B1 = 10% lite järn, Ca o kalium , 4% selen, zink o fosfor oxå.

Erin skriver oxå att vi kan inte ta upp falska vitaminer. Faktum är att det finns falsk C vitamin som inte är gjord av askorbinsyra o den värsta e nog CYANOKOBALAMIN - PÅ b12? VILKET PÅMINNER OM ATT KOLLA om MFHTR genen är OK annars blir det trassael med allt. väldigt många har fel på den. .

Ät även BROCCOLI suveränt mot allt o var inte rädd för sköldkörteln!!

Mer i länken o videon.-> https://www.youtube.com/watch?v=J_hWBi0lsUE&feature=youtu.be.

https://www.healthnutnews.com/vitamin-k-shot-birth-linked-early-childhood-leukemia/